Moestuinman | Activiteiten
16530
page,page-id-16530,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Activiteiten

Activiteiten

Moestuinman gelooft er heilig in dat theorie niet zonder praktijk kan en dat praktijk baat heeft bij theorie. Daarom delen we zoveel mogelijk kennis in de vorm van cursussen en workshops omtrent (sociale) permacultuur, (buurt)moestuinieren, voedselbossen, zelfvoorzienendheid en natuurlijk en gezond leven.

 

We bieden cursussen (meerdere dagen), workshops (1 dag), fiets en bus excursies, lezingen en andere leuke activiteiten aan. We hopen je snel een keer te zien!

 

Ga naar het activiteitenoverzicht >

 

We doen ons best om de beste docenten te vinden en kijken zeer kritisch naar de kwaliteit van de educatie. Naast de theorie bieden we je verschillende plekken om je kennis in de praktijk in te zetten. Heb je vragen, idee├źn, tips of opmerkingen? Laat het ons weten en mail naar cursussen@moestuinman.nl.

Cursus-workshop-moestuin
Moestuinman bedenkt, realiseert, ondersteunt en onderhoudt (sier) tuinen, moestuinen, voedselbossen (Forest Gardens), geveltuinen, natuurspeelplekken en groene schoolpleinen in de stad.
Logo Header Menu

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer informatie

We maken gebruik van cookies om o.a. het aantal bezoekers op onze website te meten.

Sluiten