Workshop eetbare bloemen
17444
page-template-default,page,page-id-17444,page-child,parent-pageid-17204,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive,mob-menu-slideout-over

Workshop eetbare bloemen

Workshop eetbare bloemen

Dinsdag 21 juni

Dat Viooltjes en Goudsbloemen eetbaar zijn, weet men vaak wel. Maar Gladiolen gevuld met roomkaas of Fuchsia’s in je salade? Tijdens deze workshop leer je niet alleen over het determineren, oogsten en bereiden van eetbare bloemen, maar je leert ook hoe je die kennis zelf kunt verdiepen. Op een inspirerende locatie gaan we na een stuk theorie, zelf oogsten, schoonmaken en de oogst verwerken tot kleurrijk lekkers.

 

Docent: Ragnhild Diepens

Onder de naam ‘Natuurlijk op Zuid’ is Ragnhild sinds 2012 actief in de Rotterdamse stadslandbouw. Naast tuinbeheer voor groene projecten en eco-hoveniers werkzaamheden voor particulieren is ze bezig met ontwerp, advies en educatie op het gebied van permacultuur.

 

Datum: dinsdag 21 juni
Tijd: 19 tot 22 uur
Locatie: Educatieve tuin De Enk, Enk 182, Rotterdam
Kosten: 
€45,-

 

Moestuinman
Moestuinman

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer informatie

We maken gebruik van cookies om o.a. het aantal bezoekers op onze website te meten.

Sluiten