Ontwerp, aanleg en onderhoud

Ontwerp en aanleg eetbare tuin

Droomt u van een eigen moestuin, een eetbare siertuin of groene, natuurlijke plekken in de buurt waar kinderen kunnen spelen? Moestuinman ontwerpt eetbare (sier)tuinen, moestuinen, voedselbossen (Forest Gardens), geveltuinen, natuurspeelplekken en groene schoolpleinen.

 

Moestuinman heeft veel ervaring en kennis van eetbare (vaste) gewassen en het aanleggen van natuurlijke (kringloop) tuinen waar mens, plant en dier zich thuis voelen. Wij realiseren kleine en grote projecten; van eetbare geveltuin tot een productie voedselbos van een hectare of groter. We leveren maatwerk naar gelang uw mogelijkheden en wensen.

 

Voor een goed ontwerp is uw input cruciaal en waar mogelijk besteden we daar dan ook veel aandacht aan. Wij voeren ook ontwerpen van anderen in opdracht uit.

 

Wederzijds vertrouwen is de basis voor onze samenwerking en daarmee cruciaal. Klikt het van beide kanten? Dan kijkt Moestuinman ernaar uit uw droom tuin of project te verwezenlijken!

 

Informeer gerust voor een vrijblijvend gesprek of een prijsindicatie.

Onderhoud

Onze tuinen worden zo onderhoudsvriendelijk mogelijk, ecologisch verantwoord en met respect voor de gezondheid van de planten en de bodem aangelegd.

 

Moestuinman kan indien gewenst het onderhoud van uw moestuin of eetbare siertuin verzorgen.

Projectontwikkeling-Realisatie

Informatie

Voor meer informatie, kennismaking of vragen kunt u bellen 06 18 365 375 (Max) of mailen info@moestuinman.nl.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer informatie

We maken gebruik van cookies om o.a. het aantal bezoekers op onze website te meten.

Sluiten