Moestuinman | Wilgenletters voor Marconia
18234
single,single-post,postid-18234,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Wilgenletters voor Marconia

Marconia

03 mei Wilgenletters voor Marconia

Vorige week hebben we aan de Marconistraat een heel mooi nieuw project tot leven gebracht! Op 3 hectare gaat Marconia plaats bieden aan openbare experimenteerruimte voor vernieuwers uit het bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en burgers/bewoners. Marconia daagt hen uit samen innovaties te ontwikkelen en te testen. Via een (online) platform, talkshow en events brengen ze het leerproces in beeld.

Marconia

Moestuinman heeft op de locatie levende wilgentenen die de letters M A R C O N I A vormen aangeplant. Deze letters gaan komend jaar uitlopen en helemaal groen worden. De letter M heeft de vorm van het logo van Marconia en is gemaakt met staal door Unger Beerends (o.a. Keilewerf). Jeroen Hooijmeijer van de Snoepjestuin hielp mee bij de aanleg/plant van de wilgen. Wij kunnen niet wachten totdat de wilgen aanslaan en groen worden!

Het plaatsen van de letters is de aftrap van een langdurige samenwerking tussen o.a. Moestuinman, het Rotterdam Forest Garden Netwerk en Marconia.

Marconia
Marconia


Moestuinman bedenkt, realiseert, ondersteunt en onderhoudt (sier) tuinen, moestuinen, voedselbossen (Forest Gardens), geveltuinen, natuurspeelplekken en groene schoolpleinen in de stad.
Logo Header Menu

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer informatie

We maken gebruik van cookies om o.a. het aantal bezoekers op onze website te meten.

Sluiten